Autorijschool in Haarlem

Waarom autorijschool in Haarlem?

Gegarandeerde kwaliteit

Onze Autorijschool in Haarlem staat alom bekend als een uitstekende rijschool voor het behalen van jouw autorijbewijs. Wij staan garant voor hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat jij op de beste manier slaagt voor het rijexamen. In de relatief korte tijd die onze autorijschool in Haarlem bestaat, zijn reeds meer dan 200 leerlingen je voorgegaan. Het maakt daarbij niets uit of je jong bent of oud, relatief snel leert, of wat meer tijd nodig hebt. Fouten maken mag en het hoort er stiekem zelfs een beetje bij!

Autorijschool in Haarlem

Scherpe tarieven

Naast de kwaliteit die onze autorijschool in Haarlem biedt, verzekeren wij jou ook van de scherpste prijzen. Voor een heel uur lessen betaal je slechts 35 euro! Omdat wij maatwerk leveren voor iedere leerling, hoef je je bovendien geen zorgen te maken dat je te weinig of te veel rijlessen neemt. Je maakt dus geen onnodige kosten en bent om die reden dan ook gemiddeld een stuk goedkoper uit dan bij andere rijscholen. Raadpleeg onder prijslijst in meer detail onze tarieven om te zien dat het halen van een rijbewijs niet duur hóeft te zijn!

Last but not least: plezier

Onze instructeurs van de autorijschool in Haarlem geven jou vertrouwen door hun geduld, oplettendheid en vakkundigheid, zodat jij met alle gemak maar bovenal met veel plezier je autorijbewijs zult halen. Het halen van je rijbewijs met een van onze ervaren instructeurs is – behalve een leerzame ervaring – namelijk ook nog eens hartstikke leuk om te doen!

Begin met lessen!

Om te beginnen met lessen bij onze autorijschool in Haarlem neemt u eenvoudigweg contact met ons op via het contactformulier op de website, of belt u ons op het volgende nummer: 06-12 22 22 22. Ook een optie: SMS info naar 06-12 22 22 22, dan bellen we jou zo snel mogelijk terug.

Blijf op de hoogte

Rijschool Vrijheid

Rijschool Vrijheid
Stuijvesantstraat 97 RD
2023 KM Haarlem

Telnr: 06 12 22 22 22

Hoog slagingspercentage
Ervaren rij-instructeurs
Uitstekende lesauto's
Scherpe prijzen

Geinteresseerd? Schrijf je nu in!

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Haarlem en omstreken.

Autorijschool in Haarlem
5 (100%) 4 votes