Beste rijschool

Rijschool Vrijheid: De Beste Rijschool

Rijschool Vrijheid is de Beste Rijschool Haarlem. Met een hoog slagingspercentage en persoonlijke begeleiding voor iedere cursist, staan wij boven aan de lijst met Rijscholen in Haarlem. En deze titel komt natuurlijk niet uit de lucht vallen…Beste Rijschool Haarlem

Rijschool Vrijheid is de Beste Rijschool omdat wij iedere cursist individuele aandacht schenken en de hoogste kwaliteit laten genieten. Door jou als nieuwe cursist een vrijblijvende Proefles te laten genieten, kan onze ervaren instructeur bepalen welke lesmethode en welke technieken en begeleiding het beste bij jou past. Hij analyseert jouw sterke en zwakkere kanten, en probeert alvast een band met jou als cursist op te bouwen, zodat jij je comfortabel voelt tijdens je eerste ervaring als automobilist. Besluit je na afloop van deze proefles ook daadwerkelijk bij onze Rijschool te gaan rijden, dan is deze Proefles ook nog eens geheel gratis.

Beste rijschool

Dat Rijschool Vrijheid de Beste Rijschool is, hebben wij natuurlijk te danken aan onze zeer ervaren en enorm enthousiaste instructeurs. Zij zijn ieder erkend bij het CBR als officiële instructeur en hebben daarbovenop ook nog eens al jaren ervaring met het onderrichten van cursisten van alle leeftijden en achtergronden. Of je nu een Spoedcursus hebt aangevraagd, een reguliere cursus of wilt gaan leren rijden volgens de RiS methode, onze instructeurs staan tot jouw dienst.

Als de Beste Rijschool kun je bij Rijschool Vrijheid natuurlijk iedere mogelijke cursus en ieder mogelijk tentamen aanvragen. Om achter de mogelijkheden en geschiktheid van iedere optie te komen, kun je het beste even met jouw eigen instructeur overleggen. Hij weet namelijk wat voor jou het beste is, en kan je voorzien van het juiste professionele advies.

De tarieven van ieder mogelijke les traject en examen vind je op onze website.

Wil je meer informatie over Rijschool Vrijheid als de Beste Rijschool? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 12 22 22 22 of digitaal via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact me je op.

Blijf op de hoogte

Rijschool Vrijheid

Rijschool Vrijheid
Stuijvesantstraat 97 RD
2023 KM Haarlem

Telnr: 06 12 22 22 22

Hoog slagingspercentage
Ervaren rij-instructeurs
Uitstekende lesauto's
Scherpe prijzen

Geinteresseerd? Schrijf je nu in!

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Haarlem en omstreken.

Beste rijschool
5 (100%) 4 votes