Haarlem rijschool

Haarlem Rijschool, hét adres voor een professionele, voordelige en veilige rijopleiding

Wil jij ook je rijbewijs halen? Meld je dan aan bij Rijschool Vrijheid, dat zich onderscheidt met een professionele en voordelige rijopleiding op maat. Veiligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan centraal in de rijlessen van Haarlem rijschool, waarbij de cursisten in een ontspannen sfeer worden klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen. Als rijschool Haarlem kan Rijschool Vrijheid zich beroemen op een hoog slagingspercentage.

Zeker slagen zonder risico te wagen

Bij Haarlem rijschool Vrijheid krijg je een uitstekende rijopleiding door een gekwalificeerde en ervaren instructeur. Vandaar het motto: zeker slagen zonder risico te wagen. Je krijgt een rijopleiding op maat en lest in een comfortabele lesauto. Je wordt thuis opgehaald en na de rijles weer thuis afgezet. Autorijschool Vrijheid hanteert een lage lesprijs, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Naast de gewone autorijlessen zijn er speciale cursussen voor leerlingen met faalangst, spoedcursussen om snel je rijbewijs te halen en opfriscursussen voor als je zelfvertrouwen wilt opdoen in het verkeer, na bijvoorbeeld een tijdje niet gereden te hebben. lees hieronder verder voor meer informatie.

Haarlem rijschool

Rijopleiding op maat voor alle leeftijden

Haarlem rijschool Vrijheid is er voor alle leeftijden, van jong tot oud. Je kunt op basis van de regeling ꞌ2toDriveꞌ al op je 16e theorie-examen doen, om een halfjaar later te starten met praktijklessen. Vanaf je 17e jaar mag je wettelijk gezien rijexamen doen, maar je mag pas vanaf je 18e jaar zelfstandig in een auto rijden. In het tussenliggende jaar mag je wel onder begeleiding van een volwassene die in het bezit is van een rijbewijs rijden. Hiervoor kun je maximaal 5 begeleiders opgeven.

Wil je meer informatie over het volgen van rijlessen bij Haarlem rijschool Vrijheid? Pak dan de telefoon (06 – 12 22 22 22) of sms ꞌinfoꞌ naar dit mobiele nummer als je wilt worden teruggebeld. Op de website www.rijschool-haarlem.nl vind je een online inschrijfformulier om je meteen als leerling aan te melden.

Blijf op de hoogte

Rijschool Vrijheid

Rijschool Vrijheid
Stuijvesantstraat 97 RD
2023 KM Haarlem

Telnr: 06 12 22 22 22

Hoog slagingspercentage
Ervaren rij-instructeurs
Uitstekende lesauto's
Scherpe prijzen

Geinteresseerd? Schrijf je nu in!

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Haarlem en omstreken.

Haarlem rijschool
5 (100%) 4 votes