Rijbewijs halen

Supersnel, veilig en voordelig je rijbewijs halen

Zoek je een betaalbare en kwalitatief uitstekende rijschool in Haarlem, waar je op professionele wijze en met veel rijplezier je rijbewijs haalt? Kies dan voor Autorijschool Vrijheid, waar je rijbewijs halen bij rijschool Haarlem op supersnelle en veilige wijze centraal staat. Je krijgt bij rijbewijs halen kwaliteit voor de laagste prijs en je bent zeker van het behalen van het felbegeerder roze pasje.

Een rijopleiding op maat door gekwalificeerde rijinstructeurs

Rijschool Vrijheid is een vertrouwd adres voor je rijbewijs halen. Onze enthousiaste en ervaren rijinstructeurs streven ernaar om iedere leerling optimaal voor te bereiden op het CBR-examen. Iedereen krijgt een rijopleiding op maat. Naast de reguliere autorijlessen worden er onder meer spoedcursussen, opfriscursussen en faalangstlessen gegeven. De gekwalificeerde rijinstructeurs stellen je op je gemak en zijn erin getraind om je zo vlot en ontspannen mogelijk tot een uitstekende autobestuurder op te leiden.

Rijbewijs halen

Al op de leeftijd van 16,5 jaar starten met je rijbewijs halen

Kun je niet wachten om je rijbewijs te halen? Je mag al vanaf de leeftijd van 16,5 jaar starten met praktijklessen. Als je de 17-jarige leeftijd hebt bereikt, mag je deelnemen aan het CBR-rijexamen. En als je erin slaagt om direct je rijbewijs te halen, mag je totdat je 18 jaar wordt auto rijden met een volwassenen begeleider op de passagiersstoel naast je.

Vanaf je 18e jaar mag je vervolgens zelfstandig aan het verkeer deelnemen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om vlot en vaardig je rijbewijs halen? Bel ons dan op voor meer informatie (06 โ€“ 12 22 22 22) of sms ๊žŒinfo๊žŒ naar dit telefoonnummer en je wordt teruggebeld. Je kunt ook het contactformulier op onze website Rijschool-haarlem.nl invullen voor meer informatie of je direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Autorijschool Vrijheid is goed en goedkoop.

Meer dan 250 tevreden geslaagden gingen je al voor!

Blijf op de hoogte

Rijschool Vrijheid

Rijschool Vrijheid
Stuijvesantstraat 97 RD
2023 KM Haarlem

Telnr: 06 12 22 22 22

Hoog slagingspercentage
Ervaren rij-instructeurs
Uitstekende lesauto's
Scherpe prijzen

Geinteresseerd? Schrijf je nu in!

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Haarlem en omstreken.

Rijbewijs halen
5 (100%) 4 votes