Rijschool

Op weg naar het comfort van zelfstandigheid met onze Rijschool!

De auto is het meest populaire vervoersmiddel ter wereld. Dat is niet zo gek, want een auto biedt ons het comfort van een eigen plek, zelfstandigheid in ruimte en tijd, én de mogelijkheid om anderen en bagage met het grootste gemak te vervoeren. Auto’s zijn er dan ook op gericht om ons een zo fijn mogelijk besturingssysteem te geven en een zo soepel mogelijk de weg te laten gebruiken. Maar: auto’s zijn ook een stuk omvangrijker en gevaarlijker dan veel andere weggebruikers. Daarom heb je als automobilist ook een stuk meer verantwoordelijkheid en moet je op veel meer factoren tegelijkertijd letten dan bijvoorbeeld als voetganger of fietser. Rijschool Vrijheid is er om jou te helpen om de auto te besturen en je te leren hoe je verantwoordelijk en efficiënt kunt zijn in het verkeer.

Rijschool

Diversiteit, Kwaliteit en betaalbaarheid

Onze Rijschool Haarlem biedt een rijke diversiteit aan verschillende les-trajecten aan. Zo biedt Rijschool naast de reguliere cursussen en examens, ook Spoedcursussen, RiS-cursussen en Opfriscursussen aan. Ook kun je via de Rijschool rijexamens aanvragen, die speciaal zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. Deze examens zijn niet milder of makkelijker dan andere examens, maar zorgen wel dat jij meer zekerheid en binnen de grenzen van jouw persoonlijke comfortzone, het examen door kunt komen.

Speciaal bij Rijschool: het Faalangstexamen

Zie je er om deze reden erg tegenop om het examen af te leggen of heb je dit al een aantal keren gedaan en lukt het nog steeds niet? Dan kun je ook contact met ons opnemen om een alternatief rijexamen aan te vragen. Deze is niet makkelijker dan het reguliere examen, maar is wél beter afgestemd op jou als persoon.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Rijschool Vrijheid? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 06- 12 22 22 22 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Neem je digitaal contact met ons op, dan krijg je zo spoedig mogelijk bericht terug.

Blijf op de hoogte

Rijschool Vrijheid

Rijschool Vrijheid
Stuijvesantstraat 97 RD
2023 KM Haarlem

Telnr: 06 12 22 22 22

Hoog slagingspercentage
Ervaren rij-instructeurs
Uitstekende lesauto's
Scherpe prijzen

Geinteresseerd? Schrijf je nu in!

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Haarlem en omstreken.

Rijschool
5 (100%) 4 votes